© 2017 BECOFIN BV

Privacy-statement

>

Disclaimer

>

MVO

>
Home
Advies en begeleiding

BECOFIN kan u adviseren en begeleiden op fiscaal gebied, bij de start of herstructurering van uw onderneming en bedrijfsopvolging, alsmede op het gebied van pensioen-, schadeverzekeringen en hypotheken.

Fiscaal advies
Op gebied van alle belastingen is BECOFIN u graag van dienst.

Startende ondernemer
BECOFIN kan u helpen met uw ondernemingsplan. Naast de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het aanvragen van een fiscaal nummer voor de nieuwe onderneming moet er ook in veel gevallen een financiering geregeld worden. Samen met onze business partners zijn wij u graag van dienst bij het beoordelen van investeringsplannen en kredietaanvragen.

Herstructurering, franchise en bedrijfsopvolging
Met onze ervaring zijn wij zeer goed in staat u bij te staan in processen van herstructurering, franchise en/of bedrijfsopvolging. Ook hierbij maken wij gebruik van de samenwerking met onze business partners.

Pensioenen, verzekeringen en hypotheken
Met behulp van haar business partners kan BECOFIN u ook voorzien van advies met betrekking tot pensioen- en schadeverzekeringen en hypotheken. Ook op het gebied van financiële planning beschikt BECOFIN over een uitgebreid netwerk van specialisten.
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.